Опубликовано Оставить комментарий

10 voima-ajatusta, joiden avulla koko elämäsi voi muuttua.

Uskotko olevasi sitä mitä tunnet? Tällöin oma elämäsi todellakin on lähtöisin ajatuksistasi ja tunteistasi. Voi kuulostaa uskomattomalta, mutta positiivisten fraasien ja sanojen toistaminen saa ne vähitellen muuttumaan todeksi.

Tällaiset sanat liittyvät tutkitusti itsensä kehittämiseen, sillä ne ikään kuin uudelleen ohjelmoivat aivojamme ja siten omaavat kyvyn muuttaa elämää. Tavoitteiden saavuttamiseksi ne tulee pukea sanoiksi, jotta ne rekisteröityvät aivoihimme aikomuksina. Tässä muutamia hyväksi havaittuja fraaseja.

1. Voin saavuttaa suuruutta

Yksi vaikuttavimmista tavoista on kertoa itsellesi joka päivä, että voit saavuttaa mitä tahansa elämässä. Keskity visioosi ja unelmiisi ja liitä sitten tunne niihin. Kun kerrot tätä itsellesi säännöllisesti ja uskot mahdollisuuksiisi, niistä tulee lopulta todellisuutta.

2. Tänään olen täynnä energiaa ja pirskahtelen ilosta

On turhaa etsiä iloa ulkopuolelta, kun se on lähtöisin itsestäsi. Voit myös päättää olla iloinen joka aamu, kun heräät uuteen päivään. Ota silloin aamurutiiniksesi toistaa tätä itsellesi heti herättyäsi.

3. Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni sellaisena kuin olen

Rakastamisen muodoista puhtainta on itsensä rakastaminen. Kun rakastat itseäsi, alat automaattisesti arvostamaan ja kunnioittamaan itseäsi. Itsensä näkeminen uudessa valossa on mahdollista silloin, kun sinulla on luottamusta ja ylpeyttä sitä kohtaan, mitä teet. Tästä seuraava vaikutus on, että rohkaistut ja inspiroidut tekemään yhä suurempia ja parempia asioita.

4. Kehoni on terve; mieleni on säteilevä; sieluni on tyyni

Terveyteen vaikuttavat kolme osaa: terve keho, mieli ja sielu, joista terve keho on lähtöisin terveestä mielestä ja sielusta. Johonkin näistä kolmesta vaikuttava negatiivisuus koskettaa myös muita. Muista, että terveyteen tai sairauteen suurin vaikuttaja olet sinä itse.

5. Uskon, että voin tehdä mitä vain

Kerro tätä itsellesi joka päivä ja pysy rohkeana! Vakuuttamalla itsesi tällä sanonnalla olet pystyvä mihin vain ja kaikkeen siihen, mikä juolahtaakaan mieleesi.

6. Kaikki, mitä tapahtuu nyt, tapahtuu minun parhaakseni

Ei ole uhreja, onnettomuuksia ja sattumia. Ne eivät yksinkertaisesti ole olemassa tässä todellisuudessa, vaan sinä ja muut ihmiset vaikuttavat vain siihen, missä sinulla ja muilla on osansa. Tiedä siis sydämesi syövereissä, että kaikki tapahtuu syystä ja synkronisesti. Voit olla rauhassa kaiken sen kanssa, mikä on tapahtunut, tapahtumassa ja tulee tapahtumaan. Älä turhaan pelkää huomista.

7. Olen oman elämäni arkkitehti; rakennan sen perustan ja valitsen sisällön

Jokaista uutta päivää voidaan pitää uutena alkuna. Voit tehdä tänä päivänä ihan mitä haluat, sillä olet oman elämäsi arkkitehti. Jos aloitat päiväsi positiivisilla ajatuksilla ja tunteilla, päivästäsi tulee positiivinen.

8. Annan anteeksi heille, jotka ovat satuttaneet minua menneisyydessä, ja irrottaudun heistä rauhaisasti

Tämä ei tarkoita, että unohtaisit heidän tekonsa. Sen sijaan olet rauhassa asian kanssa, ja ymmärrät ehkä sen tarjoaman opetuksen. Anteeksiantamisen voimasi on se, joka mahdollistaa siirtymisesi eteenpäin. Voit antaa tuhannelle ihmiselle anteeksi, ja vaikka kukaan heistä ei antaisi anteeksi sinulle, sinulla tulee aina olemaan rauhan ja vapauden tunne, jota heillä ei tule olemaan ennen anteeksiantoa. Voimasi antaa anteeksi koskettaa heti myös muita ja vaikuttaa heidän käyttäytymiseensä.

9. Kykyni valloittaa haasteeni on rajaton, potentiaalini onnistua on ääretön

Yksinkertaisesti, sinulla ei ole rajoja. Paitsi ne, jotka itse asetat itsellesi. Millaisen elämän haluat? Mikä sinua estää? Millaisia muureja kuvittelet itsesi ympärille? Tämä pohdinta auttaa sinua löytämään ehkä tiedostamattasi muodostetut rajasi.

10. Tänään hylkään vanhat tapani ja korvaan ne uusilla, positiivisemmilla tavoilla

Loppujen lopuksi vaikeat ajat ovat vain (usein lyhyitä) ajanjaksoja elämässä. Myös vaikea aika väistyy, kun hylkäät vanhat tapasi ja omaksut uusia. Onnemme on olla täysin sopeutuva olento, ja lävitsemme kulkee luovaa energiaa, joka johdattaa meitä uusien innostavien ideoiden luo.

Etusivu

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *