Iida tappoi itsensä 17-vuotiaana.

Tositarinoita elämästä: Iida tappoi itsensä 17-vuotiaana – äidin kuoleman jälkeen löytämät piirustukset maalaavat synkkää kuvaa masennuksesta – katso maksutta MTV KatsomossaIida tappoi itsensä viime syyskuussa ainoastaan 17-vuotiaana. Äiti Hanna Ruotanen on yrittänyt löytää vastauksia tyttärensä peruuttamattomaan ratkaisuun lahjakkaan tytön piirustuksista. Iidan tarina on osa Tositarinoita elämästä -sarjaa.

Hanna Ruotanen kantaa keittiön pöydän ääreen 15 paksua vihkoa. Kirjat on piirretty kannesta kanteen täyteen kuvia.

Suurin osa piirustuksista maalaa synkkää kuvaa maailmasta. Kuvien tekijä, Hannan tytär Iida, ei ole enää selittämässä ajatuksia surumielisten piirrosten taustalla.

Miksi Iida tappoi itsensä? Siihen kysymykseen Hanna on yrittänyt löytää vastausta nyt neljän kuukauden ajan. Hän on etsinyt johtolankoja niin piirustuksista kuin Iidan ystäviltä.

Yksiselitteistä vastausta ei ole löytynyt, eikä varmasti tulekaan löytymään. Tyttären tekemät piirrokset avaavat äidille sitä ulkopuolisuutta, mitä tytär eläessään tunsi.

Katso yllä olevalta videolta, miltä Iidan elämä näytti piirustusten kautta. Kaikki Tositarinoita elämästä -minidokumentit katsottavissa MTV Katsomossa.

«Suru on kaiken alleen peittävää» – Hanna Ruotasen pitkä haastattelu julkaistaan mtvuutiset.fi-sivustolla sunnuntaina 22. tammikuuta.

https://www.mtv.fi/

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *