Родственники в поддержку работы по психическому здоровью.

Общественная организация — Центральное общество «Родственники в поддержку работы по психическому здоровью» предлагает свои услуги всем тем, чьи близкие страдают проблемами психического здоровья.
Omaiset mielenterveystyön tukena keskusliitto on vuonna 1991 perustettu sosiaali- ja terveysalan järjestö, johon kuuluu 17 jäsenyhdistystä ympäri Suomea. Keskusliiton toimipiste sijaitsee Helsingissä. Hallituksen puheenjohtajana on Anita Ruutiainen ja toiminnanjohtajana Pia Hytönen.
Omaiset mielenterveystyön tukena keskusliitto on alueellisten omaisyhdistysten keskusjärjestö ja mielenterveyskuntoutujien omaisten valtakunnallinen edunvalvontaorganisaatio. Keskusliiton toiminnan tarkoituksena on tukea ja palvella alueellisia jäsenyhdistyksiä työssä mielenterveysomaisten hyväksi. Keskusliiton vaikuttamistyö kohdistuu muun muassa mielenterveysomaisia koskeviin asioihin poliittisessa päätöksenteossa ja palvelujärjestelmän kehittämisessä.
Keskusliitto kehittää omaistyötä yhdessä alueellisten omaisyhdistysten sekä muiden toimijoiden kanssa, osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun ja ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *