Опубликовано Оставить комментарий

Yksinäinen Heidi laittaa nyt hyvän kiertämään – avasi someen ryhmän muille yksinäisille.

http://img.yle.fi/uutiset/etela-savo/article8233946.ece/ALTERNATES/w580/Heidi%20Hyyti%C3%A4inen Mikkeliläinen Heidi Hyytiäinen kirjoitti heinäkuussa Facebookiin ystävänhakuilmoituksen. Heidillä ei ole ollut ystävää 15 vuoteen. Yhtäkkiä kaveripyyntöjä sateli median tartuttua naisen tarinaan.
Nyt Heidi on tarttunut tuumasta toimeen ja haluaa jakaa saamaansa hyvää myös muille. Hän on perustanut Facebookiin ryhmän, jonka on tarkoitus kerätä yksinäiset yhteen.
Heidi Hyytiäinen kertoo, että osa epäili hänen ideaansa aluksi. Heidi kuitenkin uskaltautui perustamaan ryhmän lopulta.
– Olen saanut tosi paljon keskustella ihmisten kanssa ja saanut positiivisuutta elämään sen jälkeen, kun kerroin yksinäisyydestäni netissä. Haluaisin saada tämän hyvän kiertämään. Ajattelin, että nettiin perustettu ryhmä voisi auttaa ihmisiä kohtaamaan toisensa.
Vasta perustetulla Yksinäiset yhteen -ryhmällä on tällä hetkellä vajaa 40 henkilöä, mutta Heidi toivoo sivustolle tulevan lisää käyttäjiä.
– Sinne on vasta etsiytynyt lähinnä minun kautta ihmisiä. Olen neuvonut heitä kertomaan sivustolla, mistä olette, jotta ihmiset voivat ystävystyä ja tutustua toisten kanssa. En ole hylännyt näitä ihmisiä vaan olen antanut heille ikään kuin uuden uran.
Sivusto on jo Heidin mukaan tuottanut kuitenkin tulosta.
– Mikäli olen tulkinnut oikein, niin pari potentiaalista ystävyyssuhdetta on saanut kipinän tuolla ryhmässä, Hyytiäinen kertoo.
Ryhmään on periaatteessa tervetullut kuka tahansa. Heidi kuitenkin painottaa, ettei kyseessä ole kuitenkaan mikään senssipalsta.
– ”Yksinäiset yhteen” -ryhmä ei kaipaa myöskään hengailijoita, joille tärkeintä on kaverimäärän kartuttaminen sosiaalisessa mediassa. Toivon että ryhmään löytävät aidot ihmiset, jotka ovat myös valmiita tutustumaan toiseen mahdollisesti ihan kasvotusten, Hyytiäinen kertoo.
Yle Etelä-Savo
Lähde — yle.fi

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *